Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm ....или да откриеш съвършенството .

 


 

Откакто имам свястна рутина не съм спряла да си търся продукт за първа стъпка на двойното почистване.....Да имам олиото  Новаж на Орифлейм и си го ползвам и харесвам. Имам и още няколко като балма на Мария от Gpfarm и тоя на бодишоп,но подсъзнателно си знам,че не съм намерила още точния продукт.....

 Използвам тонерът на   Pyunkang Yul и е в графата продукти,от които като отворя поредния задължително се оглеждам за промоцийка да купя следващия 😁. Такава съм си....имам си някой неща,с които гледам да не се разделям. Та...ровейки и четейки из сайтовете видях това морско синьо бурканче . И на три вече пътуваше към мен от корейските дебри 😁 . Има го в няколко нашенски магазина,но цената му хич не ми е ок.

 И така  Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm - късче морско синя нежност 💗💗. 

 

   Влюбих се в тоя слънчев буркан още преди да го отворя. Някак си знаех,че това е моето нещо. 

 Отваряйки капачката попадаме на предпазен защитен капак върху който лежи шпатулка за ползване. Изключително много уважавам тая предвидливост на корейците. Повечето техни продукти в бурканче са въоръжени с шпатули. Това се нарича отношение и грижа за клиента. Мразя да бъркам в продуктите с ръце , не го правя отдавна и редовно изпадам в ступор отваряйки крем на сравнително висока марка и виждайки,че тоя елемент липсва 😀.

 Балмът е с бяла,твърда консистенция в буркана. Прилича на кокосово масло. Загребва се лесно обаче и попадне ли на пръстите се случва магия 💗💗. Веднага се разтапя и се превръща в деликатно,ефирно олио с уникален,свеж, флорален аромат. 

Нанасяме на сухо лице със сухи ръце.

 Самото нанасяне е удоволствие. Нищо общо с другите ми познати балмове. Без проблем разтваря спирала и смъква всичко от лицето. Подходящо е да си направи човек и масаж  с него. Ароматът ми действа изключително отпускащо.

 Масажирам с влажни ръце и се превръща в мляко,а след изплакване не оставя никакво мазно усещане. Честно казано съм се замисляла имам ли нужда от пяна след него,но рутината си е рутина и аз я спазвам стриктно.

Състав:

 Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-20 Glyceryl Tnisostearate, Synthetic Wax, PEG-10 Isostearate, Sorbitan Sesquioleate, Helianthus Annuus Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Water, Oryza Sativa Bran Oil, Centella Asiatica Extract , Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Solanum Melongena Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia Extract, Houttuynia Cordata Extract, Panthenol, Glycerin, Ceramide NP, Hydrogenated Lecithin, 1, 2 Hexanediol, Glyceryl Stearate, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Pantolyczed Hyaluronate, Киселина, хидролизиран натриев хиалуронат, хиалуронова киселина

Това нещо направо ври от полезности 💦💦💦

Няма да му правя подробен анализ,но ето основните съставки

- Маслото от оризови трици възстановява влажността на кожата след измиване, неутрализира свободните радикали, насища с витамини и антиоксиданти, леко изсветлява и изравнява тена.

- Серамидите укрепват хидролипидната бариера, която предотвратява изпарението на влагата, предпазва от проникване на вредни вещества и повишава нивото на влага.

- Масло от семена на зелен чай - естествен антиоксидант, съдържа витамини, полифеноли и микроелементи, нормализира хидролипидния баланс, намалява прекомерното производство на себум.

- Хиалуроновата киселина дълбоко овлажнява, подобрява еластичността и стегнатостта, укрепва защитната бариера, премахва сухотата и лющенето.

-центела азиатика......

Без оцветители, дерматологично тестван - продуктът не предизвиква дразнене.

 

Подходящо е за всеки тип кожа . Моята е зряла,суха и трудно впечатляваща се от нещо 😁 тъй,че това съкровище и е супер комфортно.

 

Ами прекрасен е и като състав и като усещане при употреба. Изключително икономичен. Количество горе долу колкото голям грах ми е достатъчно за лице,шия и деколте.

 

 Щастлива съм,че го открих и със сигурност моето търсене на перфектния 💦 продукт за първа стъпка приключи.

 

 

 

 

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба