SEAREVITALIZE CPR Instant Intensive Care Medium and Coarse Hair Ampoule Spray.... или новата ампула на Lalga

 💥💥💥Lalga CPR възстановяваща ампула💥💥💥

 

И така.....поредният биомиметик 😄 само,че тоя път на моя любима марка доказала се през годините като работеща.

 Lalga са изключително добра,работеща грижа за моята блондирана коса. Ползвам ги откакто Златна Рибка ги внесоха преди години. Още тогава написах ревю в блога и мнението ми през годините само се затвърди.

 Днес на дневен ред обаче е ампулата от новата им CPR серия за незабавно интензивно мулекулярно възстановяване.

 Ревюто е само на ампулата защото продуктите ,за които пиша си ги купувам сама и чисто финансово ми е невъзможно да гръмна едни 300-400лв. за цялата серия. Тъй,че четете едно неплатено и неспонсорирано от никого ревю 😄. Във времето и когато ме ухапят калинките вероятно ще тествам и другите продукти .

Ампулата е мъниче  15мл. изключително красиво/харесвам опаковките им няма как човек да ги обърка/ и за разлика от нормалните ампули това е с пръскалка-супер удобно за икономично и равномерно нанасяне. Още като го видях първата мисъл ми беше,че е идеално за пресипване на нормалните им ампули 😄.

 Момичета е тук бих казала Алелуя 😁😁😁. Имаме комбинация от възстановяваща терапия и китосване в едно. За разлика от К18,Олаплекс системата и К2.0,които нямат визуален ефект,а работят вътре в косъма тук е налице точно тоя елемент,който повечето мацки отчаяно търсят. 

 Който е ползвал обикновените им ампули ще разбере за какво говоря. Косата мометално омеква,ревитализира се ,косъмът се изглажда и полира и воала Уау ефектът е на лице.

 Моята коса я храня с биомиметици в последно време преди и след боя съответно К18 на последното миене преди и К2.0 на първо миене след и ефектът много ми харесва. 

 Тоя път обаче на измита двукратно коса първо с кофеиновия и след това с хидратиращия шампоан на Calinachi/Алекс благодаря за лайфхаха стахотен протокол💚💚/

  напръсках дължините с ампулата без да преигравам. Косата ми е здрава и в повече от добро състояние. Свих под шапка за баня и постоях десетина минути. Изплакнах,косата беше разкош -  като коприна под водата. 

Производителят препоръчва да се продължи с балсам или маска,но моята коса нямаше нужда. Беше си прекрасно ревитализирана и затова просто пръснах вълшебството по скалпа и термото за блондинки на Lalga смесено с малко от капките на Oway по дължините. 

 Изсуших с Bioionic 💗 и се получи страхотна коса. Жива,бляскава,витална с хубав обем и без никакъв фриз.

 Та...супер е ампулката и при моето ползване ще ми стигне поне за 4 терапии,което си е прилично бюджетно  бързо възстановяване.

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба