Bio Ionic Graphene MX Dryer

 

💚💚Bio Ionic Graphene MX Dryer💚💚

 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿


Откакто Radostina Manolova направи ревю на Smart-X блондинката в мен не спря да чопли и да повтаря „Искам,искам,искаааам пък“. 😂😃😂😇

   Е да ама практичната и страна все и отговаряше „ Имаш два Paralux,които навремето по същия начин искаше“. Другия момент е,че си имам психологически ценови граници,които трудно прекрачвам……докато не ми падне пердето 😀😀😀

  И така до сутринта на 12.07 докато пиейки си кафето не отворих мейл на Локфантастик и насреща ми цъфна въпросния красавец на безапелационната цена от 62 евро.😍😍😍   При такива оферти просто спирам да мисля. Не на три,а на едно   вече беше поръчан и поръчката потвърдена.

 Та две седмици път с камили и вчера безценното вече беше в ръцете ми.💗💗

Изключително стилна презентация💟. Луксозна, направо подаръчна кутия,а в нея 💗💗Сешоара💗💗 и дюзите лежат върху кадифена поставка. Класата си личи от далеко.

 Няма да се спирам на технологията и предимствата. На който му е интересно може сам да прочете.

 Ще кажа само,че това чудо е просто от друга планета.💥💥💫💫

Да Паралукс са страхотни профи сешоари,но при Bioionic на преден план излиза грижата за косата. Дори на максимална сила на струята и топлината тоя сешоар НЕ ЗАГРЯВА косата. Това ме впечатли изключително много защото не го очаквах. Даже се чудех колко време ще ми отнеме сушенето с тая хладна струя…..

 Ами колкото с Паралукса,че и по-малко с тая разлика,че тук косата се усеща по съвсем различен начин. Няма загряване,но има едно разкошно приглаждане и укротяване на опърничавата дори и с моята лоша координация с кръглата четка.

Косъмът изсъхва,но се усеща някак сочен сякаш влагата си е останала вътре в него. Изключително странно усещане -признавам си.

 Самата въздушна струя е някак нежна💜 и гали косъма. Усещането е все едно от сешоара излиза влажен💦💦 въздух. Звучи идиотски,но наистина такова е усещането.

 

 Та…момичета страхотно е това чудо и искам да благодаря на Ради💗💗 и Loocperfect💫,че ни запознаха с  Графеновата технологията, Даже не бих се зачела за чудесия с подобна пазарна цена ако не бяха те.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба