Trimay Blue Ocean Biome Salt Scalp Scaler


 Преди Коледа в една от поръчките от BESTCARE Жени ми беше мушнала 💕две сашета на 

💦💦Trimay Blue Ocean Biome Salt Scalp Scaler💦💦.

Скраб за скалп на Trimay и не само.....Та днес ревюто ще е за него.....

Знаете,че трите им серии грижа за коса и скалп ги харесвам много и ги препоръчвам горещо на всички мацки,които не искат да газят в блатото 😁 на профи козметиката.....

 Ексфолирането на скалпа е силно препоръчително особено последните години когато масово всички ползваме безсулфатни шампоани,които в стремежа си да са щадящи,да пазят цвета и да не дразнят трудно мият 😀.
Със сигурност майките и бабите ни нямаха нужда от скраб за скалп нито от ДПШ тъй като добрия стар Яйчен шампон/леле как лютеше 😁/ със сигурност играеше ролята и на скраб и на дълбокопочистващ.....

 Та Скрабът за скалп е чудесно  допълнение на страхотната грижа на Trimay . Дали е задължителен? Ако го карате на безсулфатни шампоани такъв продукт е силно препоръчително да имате в банята си.

 Аз ползвам от години Скалп детокса на Grow Gorgeous и си го харесвам. Харесах и пилинга за скалп на Алтерна/само цената му не харесвам 😁/,но тоя на Trimay определено ме изненада много приятно.
 Полупрозрачна гел консистенция с осезаеми абразивни частици.

  💥Нанася се на мокър скалп и количество колкото голям лешник е достатъчно. Изстисквам на пръстите по мъничко и с възглавничките разнасям по скалпа. Накрая масажирам  без да търкам грубо,само с върховете на пръстите и САМО СКАЛПА. Скрабът няма работа по дължините ако не говорим за мъжки такъв с 1см. коса. В началото абразивните частици се усещат,но постепенно изчезват защото в случая те са солни кристали,които се разтапят от водата. Т.е. абсолютно ни спестяват притеснението от недобро отмиване на абразива и пощенето 😁 на разни неща от косата в последствие.

В такива моменти винаги се сещам как преди години/пълен безхаберник/ в някаква тема в Бг. мама прочетох за ексфолиране на скалпа с утайка от кафе 😡и после една седмица от главата ми се сипеше кафе 😂. Та тук такава опасност няма. Минутка масаж и гелът се е превърнал в хубава пяна,която се отмива без проблем.

Скалпът след него се усеща лек и много чист,чак скърцащ.
   💥Според производителя това може да ви е единственото шампоаниране,но моята препоръка е все пак да шампоанирате още веднъж с мъничко количество шампоан подходящ за протокола ви.
 
 Много комфортен продукт с впечатляващ състав,без силикони и сулфати и с множество полезности.
  💥💥42% от състава му е сол,която всъщност е абразивът осигуряващ нежното почистване на мъртвите клетки,и физическото ексфолиране.
 💥💥Комплексът
TECA-BIOME ™ е пречистен екстракт от азиатска центела. Това е стандартизиран екстракт, съставен от азиатикозид, азиатска киселина и мадекасинова киселина. Най-общо казано ролята му е да държи скалпа в добро състояние. Минимизира раздразнения,ранички и прочие дискомфорти.

Съставът му е по корейски дълъг,но е впечатляващо добър тъй,че продуктът не е просто скраб,който физически ексфолира,а и мощно детоксикиращо средство работещо за подобряване на състоянието на кожата,подобряващо микроциркулацията и стимулиращо растежа на здрава коса.
 Почиствайки мъртвата кожа и засилвайки кръвообръщението усилва усвояването на полезностите и в дългосрочен план всяка грижа за скалпа,която полагате ще действа по-добре.
 Жени е направила пълна презентация на състава тъй,че на който му е интересно може да си го прочете на сайта.
 В заключение - за мен е много добра грижа и е хубаво ако нямате такъв тип продукт да се сдобиете с него.

💙💙Хубава вечер от мен!💙💙
💋Красотата не е във визията - тя е състояние на духа!💋

 
 


 

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба