Алтернатива на Moroccanoil Intense Hydrating Mask




 

 💠💠💠Алтернатива на Moroccanoil Intense Hydrating Mask💠💠💠

 

Напоследък валят масово оплаквания от💦 Moroccanoil Intense Hydrating Mask💦 -любимата едва ли не панацея за всички  блондинки. Аз също много я харесвам,но се оказва,че от партида до партида има балкан разлика и е направо руска рулетка човек да нацели добрия работещ вариант.

Та..тук ще ви предложа алтернатива на Мароканеца и то не една,а няколко.
Три са съставките в Марокан,които го правят всеобщ любимец:

Съставът на маската е изключително семпъл откъм работещи съставки-глицерин,мароканско арганово масло и диметикон- всичко останало са пълнители,аромат и консерванти.

 Въпреки това обаче проклетията 😆 работеше и го правеше добре преди да я окастрят/вероятно за да се впише в изискванията на ЕС/.
   Новата/аз лично не съм я пробвала защото имам една на близо 2г. поръчвана от моя евреин в амазон/правена за израелския пазар-от там идва/ според опарилите се от вас е нищоправеща рехава подигравка с бестселъра на марката.
 Та...алтернатива на Марокан с кафявата капачка:
Най-близко като действие за мен е

💦Alterna  My Hair My Canvas More Butter Masque💦 или маската за къдрокоски от веганската серия на марката. Хубав състав и страхотно хидратиращо действие придружено с така жадуваното и изфирясало се от Марокан кондициониране.
 Или с други думи мечтаната лигава коса под душа е налице както и реално хидратирания косъм.

Друг вариант е

💦Alterna  Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Masque💦 тук доста фактори се намесват,но маската си е доволно добре работеща да не кажа доста по-работеща от мароканеца,а и кондиционирането е на прилично ниво. Мааалко по-балансирана е  но си е доволно хидратираща. За лигав ефект обаче си е нужен лешник хидратиращ балсам 💦Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Conditioner💦да затвори косъма.

И третия вариант за заместител
💦Sam McKnight Deeper Love Intense Treatment Mask💦
Тук балансирането на продукта е страхотно и имайте предвид,че маската не само ще хидратира  една пресушена коса,а в дългосрочен план ще и даде много повече. Лигава коса обаче от нея не чакайте. Косъмът е стегнат,жилав, напомпан,обгрижен класно както се казва 😀,но за лиготията на мароканеца забравете. Изисква хубав овлажняващ финиш за затваряне на косъма/примерно СС крема на Алтена с малко хидратиращо мляко или любимия ми
💥Happy Endings Nourishing Balm💥пак с малко СС крем след него и ще имате коса за корица.

И за още един вариант доста приличен се сещам в момента и допълвам

💦L'Anza Healing Moisture Moi Moi Hair Masque💦също много любим мой доволно хидратиращ и кондициониращ продукт. Ту за разлика от предните три имаме добрите стари силикони на лаза,които блондираните и изтормозени коси толкова обичат.


Има и други варианти разбира се,но това са моите предложения за работещ алтернативен продукт на една окепазена класика.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба