L'Anza Keratin Healing Oil лукс за третирани коси






Здравейте, наскоро имах удоволствието да се докосна  до продуктите на L'Anza. Казано направо беше ме налегнала шопинг манията,а любимият ми магазин за профи козметика ги презентира по неустоим начин.

 Беше лято,а моята чуплива коса имаше нужда от продукт за дифиниране на къдриците. Не понасям фиксиращи продукти,не понасям и стилизиране лятото в жегите. За това взех

Термозащитен спрей за плажни къдрици с UV защита LANZA

Въпросният спрей има всички необходими защити термо и UV тъй,че безпроблемно може да се ползва с дифузер, и пази косата в жегите дори на плажа.  На плаж ходех задължително омазана с кокосово масло и обилно напръскана с Ланза. Спреят тушира маслото и не си личи омазването.

 В ежедневието нанасям на измита влажна коса,намачквам с ръце и оставям косата да изсъхне сама. Резултатът е разкошни къдрици,гъвкави и еластични. Почти никаква фиксация и никакъв фриз.  Има малка тънкост в ползването обаче. Преди нанасянето на спрея е желателно косата да е много добре хидратирана. Ползвах крема с камелия на Шу Уемура преди да нанеса спрея.

Страхотен продукт! Осигури ми едно прекрасно лято!



Другият продукt на марката,с който се сдобих е

  L'Anza Healing Nourish Stimulating Treatment или сеумът им за скалп от противокосопадната  серия.




 От доста време полагам грижи за скалпа,защото установих,че тези грижи се отблагодаряват. Косата расте по-бързо и по-здрава,плътна и жива.

 Серумът е в прозрачно зелено шише с удобен за нанасяне дълъг накрайник. Има лек ментов аромат и силно охлаждащо действие.

 Скалпът е освежен,с усещане за чистота,а косата получава един очарователен естествен обем. Не утежнява по никакъв начин.


 Та......сега стигам до продуктите,за които реших да напиша тази статия,а именно Кератиновата серия L'Anza Keratin Healing Oil


 Заедно с предните два продукта се сдобих с олиото от серията


LANZA Keratin Healing Oil Treatment

Признавам си чистосърдечно,че беше любов от първо докосване. Уникален продукт! Косата ми/често я описвам/ е дълга,чуплива,системно изрусявана от 15г. Доста своенравна и капризна когато говорим за финиши. Е ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е НЕЙНОТО ОЛИО!

 Прозрачно шише с удобна помпа,която в интерес на истината пуска доволно количество продукт. В сравнение с аналогични продукти въобще не е икономично,но за сметка на това пък е абсолютно достатъчно за косата ми без никакви други финиши. Преди да се сдобия с него задължително ползвах някакъв продукт за връхчета или хидратиращ крем и въру него термозащита. Комбинации от сорта на серум за връхчета на Маракеш с Нектар термик, ресторе кремът на Ливиг Пруфф с Дисциплин термик или крема с камелия на Шу Уемура с Цимент термик. Е сега комбинацията на тия доволно скъпи продукти беше заменена от Ланза. Перфектно омекотява,приглажда,прибира всякакъв възможен фриз и придава брилянтен блясък. Като бонус има и всички термозащити тъй,че дори да реша да ползвам преса не ми е нужен друг продукт.

 С ръка на сърцето казвам,че това ми е топ ъф да топ продукт,за тази година. Нанасям 2-3 помпи на влажна коса преди сушене и половин до една помпа на суха за разкош. Мия косата на 3-4 дни и за това време рядко ми се налага да добавям по половин помпичка сутрин с влажни ръце просто,за да дооформя къдриците.


 Шампоанът и маската от серията. Тях ги пробвах благодарение на момичетата от Агора Бюти. Нямаха мостри,но се постараха да направят,за което съм им изключително благодарна.

 В последствие се сдобих с пълноразмерни продукти.

 Шампоанът

LANZA  Keratin Healing Oil

С една дума страхотен! Гъста млечноперлена консистенция с упойващ нежен аромат на бели цветя. Идеално балансиран. Очаквах сериозен протеинов шампоан с втвърдяващо и силно уплътняващо действие,но не. Косата беше разплетена още докато я изплаквах.


 Маската
L'Anza Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque

Гъста бледожълта перлена консистенция с бляскави частици и същия аромат като шампоана. Лесно се нанася и е много икономична. Няма да задълбавам в състави ще кажа само,че маската прави това,което обещава и доста повече. Подхранва,ревитализира,приглажда. Във времето при продължително ползване значително подобрява състоянието на третираната коса. Аз лично я ползвам от време на време тъй като имам огромна колекция,но резултатът винаги е разкошна,плътна витална коса.

 В заключение ще кажа,че за мен Ланза е една от най-добрите марки. Да кажем на нивото на Шу Уемура или хай-левъл като качество. Ако обичате лукса можете да си я подарите с чиста съвест.


Коментари

  1. Ах, колко обичам ревютата ти! <3 Толкова омайващо описваш, че ако не знаех какъв е ароматът на кератиновата серия на Lanza, щях да го усетя само от думите ти! Страхотна си! ❤️

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря! Чак пък омайващо хаха. Надявам се ревютата да са полезни за повече хора.

    ОтговорИзтриване
  3. Чета Ваши постове още от темата за професионална козметика в БГ мама! Наистина това, което правите помага на много жени да се ориентират в изобилието от продукти! Постовете Ви са подредени и изчерпателни! Благодаря!🌹

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба