Elfeya възстановяваща маска за коса

 


От много време и се каня,но тъй като в състава нямаше нещо,което да ме накара да платя реалната и цена се ослушвах 😀. Тъй де типично по блондински съм спестовна 😀. Та поръчах я с мини кутията на Кибрит.

 Симпатична мека туба,която поне за мен никак не кореспондира с Керастазката цена ,но това е мое мнение. Дизайнът е нежен и ми харесва.

 ☝☝☝☝☝☝☝☝☝

Като състав:

💥масло от бразилски орех- това масло е супер проникващо и е рай за сухите  връхчета. Олеановата киселина и фосфолипидите реално ги спасяват.

💥масло жожоба-има отлични овлажняващи свойства, което го прави страхотен хидратиращ агент.

💥масло от бабасу -изключително добро за изстрадала,суха,накъсваща се коса масло. Подхранва и кондиционира.

💥двате патентовани съставки SeraSense® + SeraShine® са два водоразтворими силиконови коктейла 😀 единия улесняващ разресването другият придаващ блясък.

 Та перфектен овлажняващ и кондициониращ състав. Лека емулсия е,разнася се лесно. Консистенцията е по-скоро на балсам. 

 Да си го кажем направо перфектна е за нетретирани коси без особени нужди. Чудесна е и човек да запечата примерно Calinachi с нея,за да върне баланса и да затвори кутикулите.

 Прекрасна лятна маска да си я вземете на морето и да я ползвате всеки ден. Оставя косата напоена,жива и с блясък.

 Ползвах я днес за дължините като измих с бръшляновия Calinachi,нанесох в корените микса от двете техни маски и по дължините Elfeya. За финиш ползвах термото на Лалга за блондинки. 

Добре се получи,напоена рошава 😀коса точно в мой стил. Мразя стилизирането в жегите/не,че в останалото време го обичам де/,но ми харесва усещането след тая маска за лекичка подвижна коса.

 Та възстановяващия момент при моята коса няма как да се получи. Да би привела в приличен вид някоя поизпръхнала от морския бриз и слънце коса,но реконструиращо действие няма как да има. 

 Овлажнява,омекотява,приглажда връхчетата и дава усещане,за жива подвижна коса. 

Няма шанс да утежни тъй,че мацките с тънички,капризни коси могат да си я ползват без притеснение,че ще им залепи косата за скалпа.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба