CPR Instant Intensive Care Medium and Coarse Hair- L'Alga отвръща на удара

 

 


 

💎💎💎CPR Instant Intensive Care Medium and Coarse Hair-  L'Alga отвръща на удара💎💎💎

 

Последната година 💫биомиметиците💫  рязко навлязоха в грижата за косата.

 Още когато излезе К18 го купих и го харесах. 💬💬Да работи! Това беше моята оценка за продукта. Косата ми не беше подстригвана близо половин година и си имаше забележки. Някой и друг цъфтеж,леко заплитане в краищата. Е К18 върна косъма на етап току що подстриган.


След него се появи К2.0 също добре работещ,но с по-различно действие от роднината си.
 Лошото/не е лошо де/ на тия две терапии както и на други от сорта на Олаплекс системата е ,че работят вътре в косъма и реален визуален ефект няма или почти няма.
И....се започва с генералните заключения-това нищо не прави за косата ми 😨😨.

 Е и точно тук Lalga отвърнаха на удара с попадение в десетката. Уоу и Уау както се казва. Освен възстановяващия ефект вътре в косъма тук имаме незабавно,страхотно,ала💥💥💥 Lalga ревитализиране 💥💥💥. Косата омеква,уплътнява се,става жилава,подвижна.....абе Уау. Който е ползвал нормалните им продукти знае за какво говоря.

💎💎Система за незабавно мулекулярно възстановяване 💎💎

И те са заложили на  K18PEPTIDE™ - биотехнологично разработен пептид, който имитира структурата на косата, за да поправи увреждането чрез повторно свързване на полипептидните вериги и дисулфидните връзки, разкъсани по време на обезцветяване, боядисване и химически процедури.
Подробно съм писала за действието му в статията за К18.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Системата се състои от шампоан,ампули и маска без отмиване,

а като допълваща грижа имат и стандартна маска  и термозащита 

Лалга ми е една от най-любимите марки и я ползвам откакто Златна рибка я внесоха преди доста години.

Първоначално като видях цените на серията щях да получа сърдечен удар 😁😁 . Ами сори ама не са ми по джоба да ги взема на куп.

Първо се прежалих с една ампула/на редовна цена/. Тествах я и я харесах даже ревю и написах 😀. После дойде намалението и гръмнах цяла кутия 😀дет се казва да си имам. И.....тогава моята разорителка любима пусна ревю на цялата серия и моето опъване беше до там 🙈🙈🙈.

 Ако ме питате струват ли си -ДА струват си....по-ягодите 😁😁😁.

До тук съм пробвала няколко протокола и всичките ми харесват.

1✅

-двукратно шампоаниране като за първо си ползвам Напура/сори скалпът и грижата за него са ми първи приоритет каквито и експерименти да правя/

- ампулата по протокол/с престой поне половин час/

-маската по дължините за кратко да речем 15мин.

-термозащита и сушене

резултата е чудесен-плътна бляскава,жилава,витална коса

2✅

Бърз протокол

-двукратно шампоаниранепо същия начин/

-маските на Calinachi💗💗 /тях не ги пропускам макар,че разредих ползването до през миене/ в момента косопад нямам Алелуя,но не мисля да ги спирам

-маската без отмиване- като тук,а важи и за ампулите 💥💥НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С КОЛИЧЕСТВОТО💥💥На дълга до средата на гърба коса като моята 4 помпички стигат. Разделям косата на 4 кичура,емулсирам една помпа в ръката и масажирам кичура по посока на косъма и така с всеки кичур като наблягам на краищата и последните 10см. Там винаги е най-нужно възстановяване. Нанасям на 5см от скалпа.

- постоявам десетина минути, нанасям термозащитата и суша с BIOIONIC

Получава се разкошна коса и най-интересното е,че моята се изправи без четка и до следващото миене си стоя права 😲,което е невероятно,но факт при Варненската влага.

3✅

-същото шампоаниране като пак ще се повторя,че аз всички шампоани ги разреждам предварително с вода/хубаво е да свикнете с това защото по тоя начин се активират пенителите и се намаля агресивността им към скалпа/

-маските Calinachi по скалпа  и маската с отмиване по дължините.

Свих под шапка за баня и си постоях едно 2ч./сега по стечение на обстоятелствата време имам в изобилие/😢

-изплакнах и пак термозащита. На моята коса 3-4 помпички стигат. 

 💥💥Свикнете да емулсирате предварително продуктите особено финишите. Затоплени между дланите се разпределят по-лесно и равномерно и ефекта е в пъти по добър.....И...не прекалявайте с количествата. Много е важно мацките сега нагазващи в материята да осъзнаят,че профи продуктите работят и без да се омажете класно. Тук повече не значи по-добре и по-бърз ефект даже в повечето случаи води до обратното,да не кажа до катастрофален провал.💥💥

Във времето ще видя как се държи маската без отмиване примерно след хайверените Алтерни и след други мои любимци,но до тук имат едно голямо ДА от мен.

И терапията и ампулите и поддържащата грижа/шампоан,маска и термозащита/ са реално работещи и супер комфортни продукти/

 💥💥💥Една забележка обаче. Терапията е ПРОТЕИН мек,комфортен,но доста силен протеин. 

На третото миене аз направих еластисайзър смесен с маслото на Ясуми за порьозна коса за 2ч. ,за да върна баланса и да вкарам нужното овлажняване за правилното по-нататъшно натрупване на протеин. Тоя момент е изключително важен защото в противен случай  губим баланса.

Изключително комфортна серия със специфичния 💗Lalga аромат/Рали за теб не стават 😁😁/

-гъст шампоан с перлерна косистенция.Пени се добре даже много добре и е нужно много малко количество.

-маската е гъста и маслена едвам излиза от тубата,но се нанася комфортно и голям лешник е достатъчен.

-маската без отмиване е консистенция на финиш крем. Помпата е изключително добра за дозиране,пуска мъничко продукт и дава шанс да си нагодите нужното количество

- термозащитата е с консистенцията на класическото им термо и веднага приглажада и допълнително омекотява и ревитализира.

Силно препоръчвам за всички пищящи блондинки,които ми пишат с молбата "Помагай" 😀

Това е изключително бързодействаща SOS терапия,която има шанс да спаси косата ви от ножицата .
 Да скъпа е,но при положение,че даваме същите пари на някой фризьор да ни съсипе косата можем да се прежалим да и дадем и нужното лекарство. Всички продукти са CPR т.е. във всички се съдържа биомиметик.

Реално тая серия и един еластисайзър са абсолютно достатъчни и за най капризната коса.
Специално за Ирка и за момичетата с фин косъм- вземете комплекта поддържаща грижа за тънка коса. Маската и шампоана за плътна са изключително богати и се опасявам,че ще дойдат тежки на един фин,капризен косъм.

Слънчев и успешен ден от мен прекрасни и се усмихвайте на хубавите моменти в живота 💖💖.




Коментари

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба