💧💛💧💛SENSYS - ILLUMYNA Scalp💧💛💧💛

 #ревю #SENSUS

#КОДПОДАРЪК

И отново грижа за скалпа.....Може и да съм досадна,но тоя момент за мен наистина е най-важния в грижата за косата.

Италианския бранд 💧SENSUS за мен го откри Ради с едно напоително ревю лятото и още тогава знаех,че в един момент ще стигна до тях. Е стигнах 😀.
 Още когато тя пусна първото ревю за марката аз ги кръстих музикалните 😀 предвид факта,че производителят използва откритието на  японския учен Масуро Ямото за въздействието на звука върху водните молекули. 

Та SENSUS прилагат на практика това откритие. Всяка тяхна партида преди да се разлее в опаковки бива оставена на влиянието на класически произведения за 24ч., за да се пренаредят водните молекули в продукта както молитвата в църквата пренарежда молекулите на светената вода 💫

💎
Брандът е позициониран в областта Тоскана и основният компонент в състава на продуктите е екстрактът от 🍇Тосканско грозде.Освен него разбира се ползват огромно количество други съставки както растителни така и плод на технологиите,но е важно да отбележим,че над 90% от тях  са натурални.
 Гамата им продукти е огромна като се започне от бои ,специализирана грижа за всеки тип коса и третиране на всякакви проблеми свързани със скалпа и дължините.
💚Зелен бранд с ясна концепция за защита на околната среда и използване на енергия и суровини от въобновяеми източници.
 💚Изцяло рециклируеми опаковки. 

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
 Доста техни продукти тествах,но днес темата на ревюто е  серията

💙💙💙💙💙💙💙

  💥ILLUMYNA Scalp💥

Това,което ги прави специални в морето професионални продукти,в които плуваме  е фактът,че могат без проблем да се ползват по време на бременност и кърмене. Наясно сте колко са редки и колко са ценни подобен род продукти,защото това е един период от 2,че и 3 години понякога,когато ние жените се уповаваме едва ли не само на Бог. Всичко е вредно и почти всичко е забранено.

От серията
💥ILLUMYNA Scalp💥 аз избрах да тествам 4 продукта три от който са за мен и един за мъжът ми/да не е капо завалийката и той 😁.

 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠

Предшампоанът/трудно свиквам с това наименование и често го наричам преуш,а не е/💦 Detox Hydra Pre Cleanser💦е терапия преди шампоана за чувствителен ,сух,лющещ се,скалп  склонен към раздразнения и,което за мен е най-важно и ме касае най-пряко това е задължителна първа стъпка в протокола ако борите КОСОПАД.
Една аналогия с грижата за лице ще направя тук,за да ви се изясни защо е нужен тоя продукт.
 Това е аналог на 💥ПЪРВАТА СТЪПКА💥 в двойното почистване на лицето. И не, не е маслен продукт,но по същия начин се нанася с масаж на сух скалп,постоява се 5-10мин. с него/може и повече ако се заблеете 😀 като мен/,емулгира се с вода и се отмива. Това не е първо шампоаниране като с Напура макар,че на моята коса след него и едно шампоаниране и е достатъчно,по протокол си следва двукратно шампоаниране с подходящ шампоан.
 Моят скалп е нормален към леко сух на моменти когато прекаля с експериментите и тоя предшампоан му действа като елексир 💦.
 Овлажнява,успокоява и оставя усещането за лекота и свежест. Има лек ментов аромат,при емулгиране не очаквайте пяна макар,че има един мек почистващ агент в състава неговата роля не е да мие,но идеално ми балансира чакрите 😀 и скалпът ми е благодарен.
 💠💠💠💠💠

Активи в състава:

🍇Екстракт от Тосканско грозде- антиоксидант,стимулиращ доброто кръвоснабдяване на скалпа,а от там и по-доброто хранене на фуликулите. Освен това много добре повлиява състоянието на самата кожа на скалпа.

🌿Коприва - не мисля,че има жена борила косопад,която да не е наясно с ползите от копривата.  Тя успокоява възпаленията,детоксикира,стимулира растежа и има бактерицидни свойства.

🌺Репей – съдържа много мощни антиоксиданти

Освен Detox Hydra Pre Cleanser,който аз избрах защото е подходящ за моя скалп SENSYS имат и вариант за бързоомазняващ се скалп

 💥Balancing Pre Cleanser Sensus💥,който много ще се хареса на мацките борещи тоя проблем. Основната му задача е регулирането на себума и е задължителен ако борите пърхут и себорея.
 

Нужен ли ни е ....ами да нужен е ако сте осъзнали,че грижата за скалпа е първата и основна стъпка ако искаме здрава и красива коса.
 Ненапразно Ради💗 го включи в кутията с пълна грижа,която някой от вас вече получиха.

💎💎💎💎💎💎💎

💥Revitalizing Cleanser Sensus💥 е вторият тестван от мен продукт. Това е шампоанът за профилактика и третиране косопад на марката.
За разлика от повечето си събратя това е мнооого комфортен продукт. Пени се чудесно,не премива,уплътнява косъма и го прави жилав. Първия път когато го ползвах мноого се зачудих да не са объркали нещо и да са ми пратили шампоан за боядисана коса 😀.
Като състав тук  имаме :
 -Меки недразнещи пенители,които същевремено почистват идеално

-Екстракт от тосканско грозде

-Розмарин/много любим мой актив/-успокоява,действа противовъзпалително и стимулира фуликулите,действа стягащо и тонизиращо.

-Коприва-
-Млечена киселина - прави едно нежно ексфолиране,което отстранява мъртвите клетки и оставя фуликулите свободни и дишащи

-Хидролизиран пшеничен и соев протеин
Протеините са балансирани чудесно с няколко овлажнителя тъй,че шампоанът да е наистина комфортен и да може да се ползва с всякаква последваща грижа.

💎💎💎💎💎💎💎💎💎 

💥Soothing Cleanser Sensus💥

-това е шампоанът им за чувствителен скалп и такъв склонен към сърбеж. Взех го с идеята да го ползва кривотията 😀/мъжът ми/ защото от време на време скалпът му капризничи/сърби го,появяват се люспи тип пърхут и някакви наченки на себорея.

Разбира се и аз го тествах де 😁 .

Много нежен ненатрапчив аромат  и перлена консистенция. Измива чудесно без да премива. Косата след него е разплетена и определено се усеща чиста 😁,а скалпът пее от кеф 😀.

Освен задължителния Екстракт от Тосканско грозде тук имаме алое и ферментирал овес. Мощна хидратация и успокояване както и стимулиране на регенерацията на скалпа.
 Отново комфортен продукт,който в дългосрочен план ще държи всеки капризен скалп в щастливо 😁състояние.

💎💎💎💎💎💎💎💎

И четвъртия продукт избран от мен е 

💥Revitalizing Maintenance Lotion Sensus💥- противокосопадния серум .

Прозрачен серум на водна основа отново с лек,ментов ненатрапчив аромат. Не утежнява ,нито омазнява. 
Ако се бори косопад се нанася 3 пъти седмично без значение на мокра или суха коса горе-долу една пипетка/стискам два пъти,че и тая не се пълни 😀/ точково по скалпа и после масаж 5мин. с главата надолу. Не загрява нито охлажда или поне аз не усещам.
 Аз го ползвам само след миене т.е. два пъти седмично тъй като косопад нямам/амин 💟/като рутинна грижа и допълнителна храна за фуликулите.
 Много е подходящ за превенция и минимизиране на щетите от следродилен косопад. Ще подсили фуликулите и ще даде възможност да не губите косата си в следствие на хормоналната буря в потресаващи размери.
 Разказвала съм ви нееднократно за моята многогодишна битка с косопада и,че ако не беше системната и целенасочена,постоянна грижа щях да съм без коса сигурно.

Голям 100мл, шишак😁 който при моето ползване ще откара половин година със сигурност.

Съставът му е отново Екстракт от Тосканско грозде,розмарин,соев протеин,коприва,червени водорасли/алгае/.
 

Ако говорим за сериозен косопад е хубаво да се заложи на ампулите.

💥Revitalizing Intense Lotion Sensus💥

 Те са интенз версията. В една кутия са 12 ампули като половинка стига за едно нанасяне тъй,че са достатъчни за пълен тримесечен курс на лечение.

💎💎💎💎💎💎💎💎
И още един интересен продукт ще спомена,а именно детокс маската за скалп и дължини

💥Detox Hydra Mask Sensus💥- глинена маска за коса и скалп....Продукт предназначен за бързоомазняващи се скалпове.
 Бяла глина е комбинирана с масло от Ший. Цели се балансиране на скалпа и дължините. Наистина интересен продукт и ще го тествам от любопитство.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Писна ли ви  😀та,за който не е припаднал и е успял да стигне до тук групата ни получава КОД 💥
XMAS💥 ,с който при закупуване на два пълноразмерни!!! продукта  от серията ILLUMYNA Scalp получавате като подарък един от 💙двата предшампоана💙 .
Примерно поръчвате си шампоан и серум,добавяте и избрания предшампоан в кошницата и след активиране на кода неговата цена става 0лв. И...да си знааете,че една ампула не е пълноразмерен продукт 😉
 Кодът ще е активен от 0ч. на 15.12 до 24ч. на 20.12

Благодаря за търпението и волята на всички изчели ме до край 😁💋💋💗.
 😴😴Спокойни сънища !





 





 

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба