Преди няколко дни ви представих балансираната морска серия на 💙Trimay Your Ocean💙,а днес е ред на останалите две 

 

💗Trimay Your Oasis💗 и 💚Trimay Your Garden💚

Знаете,че професионалната грижа за косата ми е хоби,страст,мания,но в същото време съм наясно,че повечето жени не са на тая вълна и искат просто да си купят свестен шампоан и маска подходящи за техния тип коса,а не да напълнят един шкаф с неща,които да се чудят как и кога да ползват.

 Та....когато Евгения от Bestcare ми прати съставите на трите серии без дори да ми каже за какво иде реч аз знаех,че това са именно такива продукти.
Добри,непретенциозни и същевременно,работещи и комфортни.
Без сулфати и силикони и въпреки това мият и кондиционират изключително добре.

 

💚Trimay Your Garden💚 е серията за капризни скалпове нуждаещи се от нежна измивна грижа,от успокояване и хидратация.
✅ Шампоанът е с прозрачна гелообразна консистенция и свеж аромат. Изключително нежен. Почиства идеално и скалпа и дължините без да премива и изсушава. Подчертано хидратиращ и овлажняващ и като състав и като усещане. Пени се феноменално и много малко количество е достатъчно,за да почисти скалп и дължини. Тук моята мярка от монета от 2лв. е напълно в сила 😁.

 Формулиран с биотин,хлорела,коприва,въглен и бамбук директно повлиява омазняването и коспада.
   Казвам направо - не очаквайте да спре косопад причинен от хормонален дисбаланс ,но ще даде изключително добра грижа и ще подсили фуликулите,а това никак не е маловажно.
✅ Балсамът
💚Trimay Your Garden💚-вашата градина...Ухае точно на свежа градина и навява едно усещане за спокойсвие и релакс. Идеален СПА аромат за мен.
Комфортна за нанасяне плътна консистенция. Балсамът и тук е грижа за скалпа тъй,че количество колкото голям лешник втриваме първо в скалпа и после разнасяме по дължините. Кондиционира перфектно,а ароматът някак сваля напрежението и като цяло има едно усещане за лекота.
 Хубаво е да постоите едни 15 мин. за да имат възможност съставките да си свършат работата,но и казармено миене за 5мин. под душа ще даде добро усещане,за измита коса и обгрижен скалп.

 Като състав и тук имаме центела,биотин,хлорела,въглен и бамбук,коприва,екстракт от лук,морков,домати,авокадо,екстракт от хотуния💚,екстракт от нийм.....изключително богат състав успокояващ,със силно антиоксидантно действие.
 В дългосрочен план ще повлияе всякакви дискомфорти от сорта на сух лющещ се скалп/пърхут/,както и директно ще атакува омазняване и сърбеж.
 За слаба тънка коса с капризен скалп са идеална дългосрочна,постоянна грижа. Шампоанът е идеален за честа употреба и за мъже с 1см. коса къпещи се всеки ден.

💗Trimay Your Oasis💗 е възстановяващата серия с кератин на Trimay. 

 Ако някой очаква хард протеинова серия- да забрави. Кератинът и в шампоана, и в балсамъа е идеално балансиран със страхотни овлажнители,голяма част от които са мои любимци💗. 

Започвам с аромата,който е разкошен 💗. Нежен,дамски,леко бонбонест. Направо ли идва да си близна 😁.

Шампоанът Your Oasis-отново прозрачна гелообразна консистенция,пени се прекрасно и е нужно малко количество.

Кератинът в състава е балансиран с прословутата 🌹Иерихонска роза🌹. Благодарение на олигозахарида трехалоза съдържащ се в нея и задържащ водните мулекули при всякакви екстремни условия косъмът и скалпът са перфектно овлажнени.
Екстракт от опунция,баобаб,кокос,пантенол,алантоин,ниацинамид са в перфектен баланс с кератина тъй,че косата под водата е разплетен и същевременно жилава и витална.

✅Балсамът Your Oasis- плътна консистенция с комфортно нанасяне. Отново имаме икономичен продукт със същия божествен аромат като при шампоана.
Перфектно разплита косъма,подсилва,го и го напомпва. Хидролизирания кератин заздравява структурата,а екстрактите от Иерихонска роза,опунция,баобаб,нийм,кокниция,червени водорасли добавят овлажняване,кондициониране и антиоксидантна защита,за едно комплексно комфортно усещане и блестяща обгрижена коса.

И трите серии са изключително комфортни и позволяват комбинации.
 Аз тествах шампоана
Your Garden с балсамаYour Oasis и в резултат се получи страхотна коса с лека и обемна в корена коса и спокойни жилави и витални дължини.
Въобще при мазни корени и сухи краища например може да се експериментира.

 Моите дължини са блондирани,а скалпът ми е нормален/да не кажа,че е пълен темерут 😁и рядко му дреме с какво го храня/,но тук и трите серии са ми супер. След зелената са ми нужни малко по-сериозни финиши,но като цяло дори на блондирана коса е Ок.

 Та в заключение Trimay са създали грижа за всеки тип коса и скалп от която лесно можем да изберем подходящата.

Ако някой е успял да стигне до тук 😀,че тоя път сериозно се отплеснах да си знаете,че в 💥bestcare💥стартира коледното намаление с код 💥XMAS💥който дава -30% на абсолютно всичко на сайта.
💙Хубав неделен следобед от мен прекрасни💙



 


Коментари

Популярни публикации от този блог

Да върнем към живот изтощената коса.....как и с какво?

Всичко за алергиите предизвикани от гел лаковете или обратната страна на медала

Olioseta Oro Del Marocco свеж полъх на пазара и облекчение за джоба